Sekretesspolicy

1. Hur kan vi skydda din integritet?

säkerheten för din personliga information är mycket viktigt för oss. Vi säljer aldrig eller hyra ut din personliga information till tredje part under några omständigheter. Vi värdesätter ditt förtroende mycket högt, och kommer att arbeta för att skydda säkerheten och sekretessen för all personlig information som du tillhandahåller och bara använda det som vi beskrivit i vår sekretesspolicy.
 Under processen för utbyte av information, kommer vi att göra allt för att garantera säkerheten för din information genom att kryptera in information med programvaran för säkerhet Socket Layer (SSL). Det är mycket viktigt att förhindra att andra personer obehörig använder ditt lösenord eller in i datorn. Därför måste du se till att omedelbart sluta efter att ha besökt webbplatsen när du delar samma dator med andra människor.

2. Vilken personlig information om användare som vi samlar in?

Vårt primära mål med att samla in personlig information är att anpassa och förbättra våra tjänster. Vi samla in följande typer av information från våra användare:
 Den information du ger
 Vi tar emot och lagrar information du skriver in på vår webbplats eller på annat sätt förser oss, t.ex. ditt namn, e-postadress och annan information som du tillhandahåller. Du kan välja att förse oss med viss information, men då du inte skulle kunna dra nytta av många av våra speciella funktioner, t.ex. skriva kommentarer på våra webbplatser, skapa en användare eller ta emot e-postmeddelanden. Den personliga information du lämnar kommer att användas för sådana syften som att svara på din begäran avseende vissa produkter och tjänster, anpassa reklamen innehåll du ser och kommunicera.

3. Hur vi använder informationen vi samlar in

◆ Vi kan använda den information vi samlar in till:
 * Kör, tillhandahålla, förbättra och underhålla webbplatsen.
 * Anpassa och / eller anpassa din kommunikation och shoppingupplevelse.
 * Bättre svara på dina frågor kundservice.
 * Kommunicera med dig om ditt köp, kontoinformation eller kundernas servicebehov.
 * Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang, och för andra reklamsyfte.
 • Förbättra vår verksamhet.
 * Administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra funktioner hemsida.

◆ Vi använder cookies för att:
 * Kom ihåg varor i din varukorg.
 * Känna igen dig när du återvänder till vår hemsida.
 * Förvara ditt användarnamn eller e-postadress (men inte ditt lösenord) för att göra den mer lättillgänglig.
 * Kontrollera att användare är anslutna
 * Aktivera dig att använda Express Checkout.
 * Analysera besökarnas beteende.

Observera:

Om du inte vill acceptera cookies kan du blockera dem genom att justera inställningarna på din webbläsare. Men om du är blockerad, kommer du inte att kunna använda alla funktioner i våra webbplatser, inklusive anpassningar egenskaper som hör ihop med att skapa en användarprofil.

4. Ditt samtycke

◆ Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår integritetspolicy.
 ◆ Genom att bli medlem på vår webbplats samtycker du till att dela ett grundbelopp på information med resten av samhället, inklusive användarnamn, läge i staden, profilbild och lite grundläggande information.? För att kunna delta i alla funktioner på webbplatsen och ytterligare aktiviteter gemenskap och dela, måste du ändra din integritet inställningen att dela mer information, inklusive alla användargenererat innehåll, din profil och all din aktivitet på webbplatsen.

tillbaka